09.10.2021, 18:34

У Грузії заявили, що Саакашвілі припинив голодування

саакашвили

Екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі, який раніше оголосив голодування в ув'язненні, почав приймати продукти. 

Про це повідомив начальник спеціальної пенітенціарної служби Грузії Ніка Цхварашвілі, передає Час Пік з посиланням на інформацію ЗМІ. 

"У понеділок була виготовлена особиста картка. У нього був доступ до різних продуктів, включаючи натуральні соки, мед, а після підтвердження замовлення, наскільки мені відомо, він вже отримав кілька банок меду, а також кілька літрів натурального соку. Він почав приймати їжу, в тому числі мед, натуральний сік, що фактично говорить про те, що так чи інакше, організму не загрожує виснаження", - цитує слова Цхварашвілі видання "Грузія online". 

Разом з тим, на сторінці Саакашвілі в Facebook з'явилося нове звернення до міжнародного співтовариства, в якому екс-президент Грузії заявляє про незаконність утримання його під вартою без суду. 

"Відповідно до законодавства Грузії, будь-яка особа, затримана на підставі діючої і триваючої справи, має бути негайно доставлена до суду. Мене вже 9 днів тримають у в'язниці без слухання, і моєму адвокату суддя у справі сьогодні сказав, що в найближчі тижні слухань не очікується", - йдеться в повідомленні. 

Читайте також:

У мережі з'явилося відео затримання Саакашвілі в Тбілісі

Зеленський стурбований затриманням Саакашвілі і вимагає від Грузії роз'яснень

 

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк