24.10.2021, 20:29

Трагедія на зйомках фільму "Іржа": в центрі розслідування опинилися двоє людей

Марина Началова | Всі новини автора

Фігурантами розслідування справи про вбивство оператора Галини Хатчинс на зйомках фільму "Іржа" з Алеком Болдуіном стали збройовий експерт Анна Гутьєррес-Рід і асистент режисера Дейв Голлс.

Про це пишуть зарубіжні ЗМІ, передає Час Пік.

Повідомляється, що напередодні трагедії на знімальному майданчику панував хаос. Шестеро співробітників покинули знімальний майданчик на ранчо Бонанза-Крік недалеко від Санта-Фе, штат Нью-Мексико, в четвер вранці через те, що, за їхніми твердженнями, там не дотримувалися правил безпеки. На заміну майстра з реквізиту, який займався зброєю, був найнятий інший співробітник - Анна Гутьєррес-Рід.

За даними американських ЗМІ, Гутьєррес-Рід підготувала зброю до зйомок, а Голлс передав її Болдуїну, запевнивши в тому, що вона не заряджена бойовими патронами. При цьому, згідно зі звітом поліції, Голлс не знав про те, що зброя була заряджена бойовими патронами.

Нагадаємо, під час зйомок фільму "Іржа" Алек Болдуін випадково вбив оператора-постановника українського походження Галину Хатчинс і поранив режисера Джоела Соуза.

Пізніше Болдуін прокоментував трагедію, пообіцявши максимально співпрацювати зі слідством.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк