22.10.2021, 22:58

Алек Болдуін вперше прокоментував вбивство оператора під час зйомок фільму

болдуин убийство

Американський актор Алек Болдуін вперше прокоментував трагічну смерть оператора Галини Гатчинс, уродженки України, на зйомках фільму "Іржа".

Про свої переживання Болдуін розповів на сторінці в Twitter, передає Час Пік. 

63-річний актор висловив співчуття родині Галини, яка загинула через його постріл. Він зазначив, що підтримує зв'язок з її сім'єю та співпрацює зі слідством. 

"Немає слів, щоб передати мій шок і печаль з приводу трагічної події, що забрала життя Галини Гатчінс, дружини, матері і нашої глибоко шанованої колеги. Я максимально співпрацюю зі слідством, щоб з'ясувати, як сталася ця трагедія. Я підтримую зв'язок з її чоловіком, пропонуючи свою підтримку йому та його родині. Моє серце болить за її чоловіка, їхнього сина і всіх, хто знав і любив Галину", - написав Болдуін.

Нагадаємо, на знімальному майданчику фільму "Іржа" в Мексиці Болдуін випадково вбив оператора Галину Гатчінс та поранив режисера Джоела Соуза, який зараз знаходиться в реанімації. 

Зброя, яка використовувалася на майданчику як предмет реквізиту, виявилася зарядженою бойовими патронами. Як так вийшло - залишається загадкою. Однак офіційного звинувачення Болдуіну поки не оголошували. 

Читайте також: "Євробачення-2022": опубліковано список країн-учасниць пісенного конкурсу

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк