11.01.2022, 17:13

Росія розпочала військові навчання поблизу українських кордонів

Марина Началова | Всі новини автора

У Західному військовому окрузі Росії у Воронезькій, Білгородській, Брянській та Смоленській областях розпочалися навчання зі стрільбами.

Про це пише російський "Інтерфакс", посилаючись на прес-службу військового округу, повідомляє Час Пік.

Повідомляється, що в навчаннях задіяно 3000 військових, близько 300 одиниць військової техніки, у тому числі танки Т-72Б3, бойові машини піхоти БМП-2, а також штатне стрілецьке озброєння.

Вісленська та Єльнинська мотострілецькі дивізії (Білгородська та Смоленська області) у ході тактико-спеціальних маневрів відпрацюють "бойове злагодження різних формувань" та освоять "нові методи та тактику виконання вогневих завдань у складній обстановці сучасного загальновійськового бою".

Навчання будуть сконцентровані на вправах контрольних стрільб зі стрілецької зброї та озброєння бронетехніки, організації маршів за активного впливу диверсійно-розвідувальних груп "противника" та обладнання опорних пунктів.

Кожний підрозділ завершить маневри проведенням навчального бою з етапом бойової стрільби, в ході якого екіпажі бронемашин БМП-2 та танків Т-72Б3 покажуть навички спільних дій та вразять мішені, що імітують техніку та живу силу умовного супротивника на дальностях до 1,2 тисячі метрів.

Нагадаємо, вчора в Женеві відбулися переговори щодо "гарантій безпеки": основні заяви Росії та США.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: