26.01.2023, 19:14

Терорист Гіркін "вангує": Що говоритимуть кремлівські пропагандисти після поразки Росії

Марина Началова | Всі новини автора
Гіркін

Терорист Гіркін, який перебуває у конфронтації й з військовим керівництвом Кремля, й з кремлівськими пропагандистами, висловив своє бачення того, якими будуть заяви провідних російських пропагандистів, коли РФ програє війну.

Про це він розповів на своєму Телеграм-каналі, повідомляє Час Пік.

На думку Гіркіна, пропагандисти будуть говорити таке, щоб виправдати поразку.

Вл. Соловйов: "Російське керівництво і президент Путін пішли на безпрецедентну самопожертву. Розуміючи, чим обернеться перемога Росії над США - наше керівництво свідомо поступилося перемогою шановним західним партнерам, щоб уникнути світового хаосу та багатомільйонних жертв! Росія знову врятувала Європу та весь Світ!"

Б. Рожин: "Насправді, шахова партія, що розігрується керівництвом Росії, тільки ще починається поступкою тих малозначних постатей, якими є Крим та Донбас. Тепер уже можна чітко сказати - метою Володимира Путіна є Світова Революція і відновлення соціалізму спочатку в СРСР, а потім - у всьому світі. З цієї точки зору відносна поразка Російської Федерації набагато сильніше наближає нас до кінцевої мети, ніж наблизила б перемога".

Юрій Подоляка: "Як я і передбачав, націоналістичні сили в Росії, які спробували перехопити ідеологічну повістку СВО на себе, зазнали закономірної поразки. Тепер у оновленого керівництва країни з'явиться унікальна можливість остаточно і безповоротно позбутися їх. І цей результат важливіший для нас - "позитивних" - чим будь-які військові тріумфи!"

Костянтин Сівков: "Необхідно жорстко припинити випади окремих безвідповідальних диванних блогерів проти нашого Генерального Штабу та Міністерства Оборони! Запевняю - всі військові операції планувалися бездоганно і здійснювалися за планом і навіть з випередженням графіка! У тому, що противник на цей момент виявився сильнішим - жодної провини військових професіоналів немає!"

Владлен Татарський: "А нам - "вагнерам" - пофіг! Ми все одно всіх уб'ємо і всіх пограбуємо! Не вийшло на Україні - вийде в РФ. "Вагнер" форева!"

Нагадаємо також, що 26 січня Пригожин запропонував Гіркіну очолити один зі штурмових загонів у "ЛНР", але той "ввічливо" уникнув відповіді.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: