23.05.2023, 07:57

"Бавовна" у Бєлгороді: атаковані з БПЛА будівлі ФСБ та МВС

"Бавовна" в Белгороде

У російському Бєлгороді вночі пролунав сильний вибух. Місцеві Telegram-канали повідомляють, що завдано ударів по будівлях ФСБ та МВС.

У центрі російського Бєлгорода 22 травня близько 23:20 пролунав вибух. Російське інтернет-видання SOTA у Telegram повідомило про "прильот" по будівлі ФСБ, передає Час Пік.

"У Бєлгороді – "прильот" у будівлю ФСБ. Через введений у місті режим контртерористичної операції будь-які публікації без посилання на офіційні джерела зараз у регіоні заборонені", - йдеться у повідомленні.

Також з'явилася інформація про перекриття вулиці Преображенської. На місце "бавовни" прибули пожежники, поліцейські та "швидкі".

Російський пропагандист Рибар повідомив, що атакована з БПЛА була не лише будівля ФСБ, а й відділ Міністерства внутрішніх справ РФ.

У той же час губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков ]]>заявив ]]>про обстріл селища Борисівка.

За його словами, з квадрокоптера було скинуто вибуховий пристрій на одну з адміністративних будівель. Загоряння немає, пробитий дах. Попередньо внаслідок обстрілу ніхто не постраждав.

У Бєлгороді з'явилися листівки з посланням до російських військовослужбовців. Про це повідомляє Telegram-канал "Утро февраля". Листівки закликають російських військових здатися в полон ЗСУ.

Нагадаємо, влада Бєлгородської області ввела режим контртерористичної операції. Легіон "Свобода Росії", що складається з росіян, які воюють на боці ЗСУ, перейшов на територію РФ у Бєлгородській області й взяв під контроль три населені пункти Козинка, Глотове, Гора-Поділ. Ідуть запеклі бої за контроль над Гайвороном.

В українській розвідці повідомили, що Легіон "Свобода Росії" та "РДК" проводять операцію на території Бєлгородської області для створення "смуги безпеки" для захисту мирних українців.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк