06.11.2020, 07:55

Угорщина на кордоні з Україною ввела додаткові обмеження: змінився порядок в'їзду

Венгрия на границе с Украиной ввела дополнительные ограничения

На території Угорщини через надзвичайну ситуацію, пов'язану з поширенням COVID-19 на території країни, введено комендантську годину. У зв'язку з цим Угорщина на кордоні з Україною ввела додаткові обмеження.

На території Угорщини ввели комендантську годину, яка діє з 01:00 до 06:00 (за Києвом). На цей час в'їзд в країну буде обмежений, повідомляє Час Пік з посиланням на Держприкордонслужбу України.

Венгрия на границе с Украиной ввела дополнительные ограничения

За інформацією прикордонників, під час цього тимчасового обмеження в'їзд до Угорщини буде дозволений виключно особам, які прямують:

- до місця постійного, тимчасового проживання або місця роботи на території Угорщини;

- з метою працевлаштування за наявності відповідних документів; 

- до місця тимчасового перебування, яке підтверджується бронюванням в готелі.

Зазначається, що обмеження не поширюється на водіїв вантажного автотранспорту, які здійснюють міжнародні перевезення, та осіб, які прямують транзитом через територію Угорщини. 

При цьому, такі особи повинні мати документи, що підтверджують транзитний характер подорожі: дозвіл на постійне або тимчасове проживання в країні призначення, дозвіл на працевлаштування, бронювання готелю тощо.

Нагадаємо, у зв'язку з різким зростанням кількості хворих на COVID-19, в Україні планують ввести "карантин вихідного дня".

Читайте новини:

Нові зони карантину, подорожчання газу, заборона на вилов риби та нововведення на дорогах: що чекає українців з 1 листопада

Газ подорожчав з 1 листопада: ціни в регіонах України істотно різняться

На дорогах України з'являться нові обмежувачі швидкості: що потрібно знати водіям

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк