20.03.2021, 11:52

На дорогах України збільшилася кількість радарів TruCAM: карта та перелік ділянок

На дорогах Украины увеличилось количество радаров TruCAM

В Україні з 22 березня збільшується кількість ділянок, на яких патрульні будуть вимірювати швидкість з приладом TruCAM. У патрульній поліції розповіли, на яких дорогах з'являться радари для вимірювання швидкості.

В Україні з 22 березня патрульні з приладом TruCAM працюватимуть ще на 60 нових ділянках. Також вносять зміни до 12 вже існуючих ділянок. Про це розповів перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький на своїй сторінці в Facebook, передає Час Пік.

"Мобільні прилади TruCAM патрульні використовують поряд з камерами автоматичної фіксації. Адже більша ефективність у контролі за швидкістю руху досягається тільки у поєднанні методів вимірювання.

Нові ділянки були визначені на підставі проведеного аналізу аварійності саме з причин перевищення швидкості руху", - написав Олексій Білошицький.

За інформацією патрульної поліції, всього на дорогах України працюватиме 117 приладів TruCAM, а вимірювання здійснюватиметься на 309 ділянках.

Увагу водіїв звертають на те, що:

  • про використання приладів вимірювання швидкості повідомлятимуть дорожні знаки, що попереджають про фото- та відеофіксацію порушень;
  • у місцях фіксації порушень стоятиме службовий автомобіль з увімкненими синіми проблисковими маячками.

]]>Перелік ]]>місць з оновленою інформацією щодо розташування TruCAM оприлюднено на ]]>сайті ]]>патрульної поліції. Нові ділянки розміщення пристроїв вимірювання швидкості TruCAM позначені червоним кольором.

Читайте також:

В Україні 17 березня почали діяти нові штрафи за порушення ПДР: інфографіка

Нові штрафи за порушення ПДР: як перевірити, оплатити онлайн та покарання за несплату штрафу

В Україні вводять нові екзаменаційні квитки для водіїв: онлайн-тест на знання ПДР

карта

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк