22.06.2021, 07:25

Фірташ "категорично заперечує" звинувачення РНБО

Ольга Романец | Всі новини автора
Фирташ

Український бізнесмен Дмитро Фірташ "категорично заперечує звинувачення", про які йшлося в рішенні Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) про введення проти нього санкцій.

Про це повідомив адвокат Фірташа Ленні Девіс в заяві, поширеній американською адвокатською фірмою Davis Goldberg & Galper PLLC, передає Час Пік з посиланням на Радіо Свобода.

"Пан Фірташ не отримав попередження і не мав можливості оскаржити звинувачення в Раді безпеки. Оскільки його не поставили до відома щодо рішення Ради безпеки, ми утримаємося від коментарів, за винятком того, що заявимо, що пан Фірташ категорично заперечує звинувачення, які, на його думку, невірні", - зазначив Девіс.

18 червня Рада національної безпеки і оборони ввела санкції проти українського бізнесмена Дмитра Фірташа і російсько-українського бізнесмена Павла Фукса.

За словами секретаря РНБО Олексія Данилова, санкції ввели через постачання сировини до Росії.

"Те що стосується Фірташа - це його участь у титановому бізнесі. Це поставки сировини, яка потім йде - і це простежено нашими розвідниками - на підприємства Російської Федерації. І ми не можемо допустити, щоб це тривало", - зазначив Данилов.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: