25.05.2023, 14:35

Камери будуть скрізь: у МВС розкрили подробиці майбутніх змін у системі видачі прав водія

Віктор Білий | Всі новини автора

Міністерство внутрішніх справ України розкрило подробиці майбутніх змін у системі складання іспитів для отримання водійських прав.

Одна з ключових змін – за новою системою для отримання допуску до іспиту з теорії українців не обов'язково потрібно буде відвідувати автошколу. Тепер можна буде підготуватися до іспиту самостійно або з репетитором, заявив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, передає Час Пік.

Крім того, буде посилено перевірку під час складання іспиту з теорії.

"Ми забороняємо в цих класах знаходитись стороннім особам, замість однієї камери ставимо чотири камери. Ми знищуємо повністю можливість існування сліпих зон. Інформація з камер зберігатиметься мінімум місяць на серверах МВС", - пояснив міністр.

При цьому, за його словами, іспит з водіння українці складатимуть на сучасніших автомобілях, застарілих моделей не буде.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Запорізький автозавод готує новинку? Що зараз випускає ЗАЗ та за якою ціною можна купити

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: