13.09.2023, 18:45

Атмосферний фронт несе дощі та грози: синоптик попередила українців про зміну погоди

дождь

З четверга, 14 вересня, Україна опиниться під впливом атмосферного фронту. Зараз він знаходиться на захід, але вже завтра принесе дощі та грози.

Про це свідчить прогноз погоди відомого українського синоптика Наталки Дідено, передає Час Пік.

Дощі з грозами спочатку пройдуть у західних областях, північних, місцями у центральних та Одеській області, а далі, 15 вересня, підуть на схід.

Температура повітря через холодний фронт знизиться. У західних областях завтра очікується +20-26 градусів. На решті території - +24+29 градусів. На сході буде свіжо - +21-24 градуси. Зниження температури повітря через фронтальну діяльність пошириться на більшу частину України 15 вересня.

У Києві завтра очікується тепла погода до +27 градусів. Однак у другій половині дня чи надвечір дощі з грозами прийдуть і до столиці. Похолодає у Києві 15 вересня. Проте вже у суботу-неділю знову потеплішає.

Синоптик попереджає, що люди з серцево-судинними недугами можуть гостро відчути зміну погоди, похолодання, стрибки атмосферного тиску. Тому слід з увагою поставитися до свого самопочуття.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Чи можуть студенти-ВПО перевестися на бюджет та отримувати стипендію

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк