17.09.2023, 18:52

Процес навчання українських пілотів на винищувачах F-16 набрав обертів і сильно зрушив з місця, - Ігнат

ф-16

Процес навчання українських пілотів на винищувачах F-16 набрав обертів та сильно зрушив з місця. Проте розкривати подробиці процесу у ПС ЗСУ зараз не будуть.

З відповідною заявою виступив спікер Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

"Дуже багато запитують стосовно того де, в якій країні, скільки пілотів та скільки літаків ми отримуємо. На жаль, не можемо зараз так докладно відповідати на ці питання", - сказав Ігнат.

Він додав, що не кожна країна хоче особливо деталізувати той процес, який відбувається на її території.

"Тільки можу запевнити, що процес справді зрушив з місця дуже серйозно. Він і не був на місці, але набрав обертів. Льотчики навчаються і проходять підготовку", - зазначив речник ВС.

Ігнат також додав, що надалі про процес навчання повідомлятимуть лідери країн, де навчаються українські пілоти. При цьому речник підкреслив, що географія держав, які приєднуються до авіаційної коаліції, збільшується.

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: РФ створює запас ракет і, ймовірно, застосує їх за інфраструктурою України взимку, - британська розвідка

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: