30.11.2023, 20:31

Насувається черговий циклон: як зміниться завтра погода в Україні

снег

Завтра, 1 грудня, в Україну прийде черговий циклон. Перший день зими буде практично зимовим, хоч і теплим.

Про це свідчить прогноз погоди відомого українського синоптика Наталки Діденко, передає Час Пік.

У зв'язку з пануванням циклону, в Україні знову збільшиться хмарність, пройдуть сніг (захід, північ) і дощ, іноді налипання мокрого снігу та ожеледиця. Сильний вітер південно-західного напрямку буде лише у південній частині та на сході України. На крайньому півдні опади завтра малоймовірні.

Температура повітря вночі -2-5 градусів, завтра вдень у західних та північних областях від 2 морозу до 2 тепла, у центральній частині +2-8 градусів, на півдні та південному сході +9-14 градусів.

У Києві зима розпочнеться класично - снігом. Протягом дня 1 грудня опади поступово слабшатимуть і припинятимуться. Вночі у столиці очікується 0-3 морози, вдень у п'ятницю 0-2 градуси тепла.

Варто зазначити, що кліматологи прогнозують в Україні теплу та малосніжну зиму. У грудні різке похолодання відбудеться у середині місяця, але тривалим воно не буде.

Пропонуємо до перегляду:

"Танці" – це епізод-жарт до першого сезону анімаційного серіалу "Хробаки". Любов не має кордонів – це всім відомо. Але в межах цих самих кордонів вона часом набуває дивних, іноді кумедних форм.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Читайте також: Розмитнення авто у 2024 році: які пільги та спрощення готують для українців

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк