29.02.2024, 07:57

"Укрпошта" отримала ліцензію на продаж ліків: хто може замовити та як це зробити

укрпочта

"Укрпошта" отримала ліцензію, що дозволяє торгувати лікарськими засобами. Тепер компанія зможе доставляти медикаменти до найвіддаленіших населених пунктів України.

Про це повідомляється на ]]>сайті]]> Донецької ОДА, передає Час Пік.

Пілотний проєкт "Укрпошта. Аптека" вже стартував на Донеччині, а також у прикордонних районах Сумської області. Перше замовлення було отримано у місті Покровськ Донецької області.

Як вважають в адміністрації, такий проєкт допоможе вирішити три ключові проблеми - доступ до аптек, доступ до ліків та доступність ліків у питанні ціни. Після успішного старту планується розширення прифронтових Харківської, Херсонської, Миколаївської та Запорізької областей. У перспективі - всі населені пункти країни.

Українці зможуть замовляти лікарські засоби безрецептурної групи, а також за програмою "Доступні ліки". Лікарські засоби відпускатимуться з аптечного закладу компанії та доставлятимуться споживачам до найближчого відділення "Укрпошти".

Як замовити ліки?

Щоб замовити лікарські засоби, необхідно зателефонувати за номером 0 800 300 545 . Для зв'язку з фахівцем слід дотримуватися підказок у голосовому меню.

Замовлення буде упаковане та направлене за послугою "Укрпошта Експрес". Доставка безкоштовна. Відстежити відправку можна на сайті, в мобільному додатку та через чат-бота в месенджерах. Для перевірки правильності комплектації замовлення передбачено огляд під час вручення посилки.

Читайте також: Частина Луганщини піде під воду? Окупанти відкрили "скриню Пандори", що може призвести до незворотної катастрофи

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк