22.05.2021, 13:11

YouTube з 1 червня почне вставляти рекламу в усі відео

Марина Началова | Всі новини автора
YouTube

Відеохостинг YouTube з 1 червня буде вставляти рекламу в усі відеоролики, навіть ті, які не підключені до партнерської програми.

Про це повідомили в блозі компанії, передає Час Пік.

З 1 червня вступлять в силу оновлені умови користування YouTube, в тому числі право на монетизацію для відеохостингів контенту.

YouTube також введе податки для авторів контенту, які проживають за межами США. Податком за американським законодавством буде обкладатися прибуток, отриманий від переглядів в США. Мова йде не тільки про дохід за прямі перегляди, а й про доходи через сервіс YouTube Premium, cуперчат і спонсорство.

Автори контенту повинні будуть надавати сервісу Google AdSense податкову інформацію: ІПН, найменування юридичної особи та комерційну назву. Якщо ці дані не будуть направлені до 31 травня 2021 року, відеохостинг зможе утримувати до 24% від доходів з переглядів.

При цьому повідомляється, що автори контенту з РФ при наданні податкової інформації не будуть обкладатися зборами, оскільки між Росією і США укладено угоду, що виключає подвійне оподаткування.

Дивіться ще: Біля Каліфорнії помітили НЛО: у Пентагоні підтвердили справжність кадрів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: