26.06.2021, 19:01

Названо 15 максимально надійних місць в будинку, в яких варто зберігати гроші та цінності

деньги

Зазвичай, злодії не мають часу, щоб довго шукати цінності в будинку. Тому вони перевіряють тільки знайомі місця (ящики столу, вази, шкатулки). Щоб надійно захистити гроші, коштовності та цінні папери, слід вибирати місця, які не надто очевидні для сторонніх.

Час Пік розповість про 15 місць у будинку, де цінні речі будуть як у швейцарському сейфі.

Обдурити злодіїв не так складно - досить просто проявити кмітливість і добре підготувати житло.

1. Саморобний тайник

Немає нічого невиннішого пачки майонезу. Ви можете покласти гроші в невеликий пластиковий пакетик і занурити в соус. Навряд чи грабіжник додумається про таку "начинку", особливо якщо зберігати все в холодильнику.

2. Горщики для рослин

Злодії насправді не люблять перетрушувати кімнатні та вуличні рослини. Просто покладіть гроші в пляшку або поліетиленовий пакет і закопайте їх в горщику з квіткою.

3. Старий пилосос

Замість того, щоб викидати старий пилосос, можна зняти пилозбірник і замінити його пластиковим пакетом. У пакеті можна зберігати все, що завгодно - гроші, цінності. Грабіжникам навіть в голову не прийде заглянути всередину.

4. Настінні годинники

Ніякий злодій не увірветься в будинок і не запідозрить, що ваш звичайний годинник може піднести сюрпризи. Просто відкрийте його, виділіть місце для зберігання цінного предмета і повісьте назад.

5. Задні частини ящиків

Зазвичай, злодії заглядають всередину ящиків, але не думають дивитися на нижню або задню частину меблів. Візьміть конверт, в якому ви хочете сховати всі важливі папери, і приклейте його до задньої стінки ящика. Це відмінне укриття!

6. Старі касети

Зрозуміло, ніхто більше не використовує касети VHS-касети. І навіть досвідчені злодії не звернуть на них уваги. Касети з "начинкою" можна скласти на книжкову полицю і не переживати, що хтось на них зазіхне.

7. Зношені кросівки

Жоден злодій не захоче сунути обличчя в старі кросівки, так що це відмінне місце, щоб заховати гроші під устілкою. Однак не використовуйте цей трюк з дорогими кросівками, інакше злодії, ймовірно, теж їх візьмуть.

8. Сімейний альбом

Сімейні фотографії рідко хтось розглядає. І злодії не стануть чутливими до моментів вашого сімейного життя. Досить просто покласти гроші за фото - і схованка готова.

9. Кишені зимових курток

Найкраще зберігати цінності в кишенях зимової куртки, яку ви більше не носите. По-перше, така річ не приверне інтерес злодія  по-друге, - ви не станете носити з собою цінні речі, коли одягнете куртку взимку.

10. Фальшива розетка

Це чудова ідея зберегти прикраси в безпеці. Фальшива розетка являє собою прихований відсік, в якому можна зберігати речі. Тільки переконайтеся, що вона не підключена до електрики.

11. Підроблені труби

Ви можете легко створити схованку з ПВХ для важливих документів. "Фейкова" труба дозволить заховати гроші, документи та інші цінні речі. Жоден злодій не подумає розкурочити трубу.

12. Стеля

Одне з кращих місць, де можна заховати свої речі, - під стелею. Ви можете покласти будь-який цінний предмет в контейнери або поліетиленові пакети та помістити їх всередину підвісної стелі. Ніхто не буде намагатися дістатися до неї і витрачати час на її огляд.

13. Подушка-схованка

Куплена спочатку для прикраси, подушка може приховати цінності самим непомітним чином. Виберіть подушку, яку не шкода порізати, вийміть всю начинку і вкладіть свої речі. Знайте, що подушки - це не те, що злодії перевіряють, коли грабують будинок.

14. Гараж або місце, де дуже багато ящиків

Найкращий спосіб заплутати злодія - це мати багато підписаних коробок ("кухонне начиння", "інструменти" тощо). Ці речі здаються абсолютно нормальними і не привертають уваги.

15. Дитячі кімнати

Напевно, можна погодитися з тим, що в дитячих кімнатах ніхто не залишає цінні речі, оскільки діти можуть їх знайти першими. І злодіям це добре відомо. Але якщо гарненько заховати (так, щоб діти точно не дісталися) - вийде прекрасний тайник.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк