26.10.2021, 23:03

Американець прославився на весь інтернет наймоторошнішою прикрасою будинку до Хелловіну

Марина Началова | Всі новини автора

Через кілька днів настане Хелловін - одне з найулюбленіших свят у США. Багато американців прикрашають свої будинки до цієї дати, але житель штату Огайо Алан Перкінс перевершив усіх.

Чоловік створив складну конструкцію у вигляді гігантського скелета, що ніби виривається з його будинку, передає Час Пік із посиланням на зарубіжні ЗМІ.

Перкінс конструював скелет упродовж 25 днів, 10 жовтня він встановив руки. Конструкція буде завершена, коли він додасть череп скелета, що пробиває дах будинку.

Деталі скелета виготовлені з пінопласту та ПВХ-арматури. Зовні скелет покритий клеєм із піском, а для захисту від механічних пошкоджень та вологи зверху нанесено трохи прозорого герметика.

Перкінс повідомив, що ідея такого декору спала йому на думку три роки тому, коли він побачив дерево, яке пробивається крізь дах будинку. Тоді чоловік подумав, що було б чудово зробити до Хелловіна скелет, який виривається з будинку.

Щоб більше людей побачило його творіння та приходило на нього подивитися, перебуваючи поблизу, Перкінс розмістив фотографії у Фейсбук-групі "Клівлендського клубу привидів" - місцевого об'єднання любителів привидів. Популярність публікації зненацька спалахнула, як пожежа.

"Я перестав намагатися стежити за повідомленнями. Вони рухалися надто швидко, щоб я навіть міг натиснути на них", - зізнався Перкінс.

Це не перші вражаючі конструкції, створені Перкінсом. Раніше він робив лабіринт з павутини і Бетмобіль Lego в натуральну величину, щоб його син міг сидіти в ньому. Також він одного разу прикрасив місцевий критий міст, а на Різдво створив мега-ялинку з флагштока та ліхтарів.

Читайте ще: Як правильно зберігати часник у квартирі, щоб він не псувався всю зиму

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: