Торт " Пропиканка "
Склад для тіста: 2 склянки води; 1,2 ч.л. солі; 150 гр маргарину; 2 скл.муки; 6 яєць.
Склад для крему: 1 літр молока; 1 скл. цукру; 5 ст.л. муки; 300 гр вершкового масла; 2 ст. л. коньяку.
Для прикраси: 1 п. желе для торта; ківі; ананаси консервовані; апельсини .
.
Спосіб приготування. Тісто: В каструлю виливаємо воду, сіль, маргарин і довести до кипіння безперервно помішуючи всипати борошно і варити 1-2 хв. Тісто охолодити і ввести яйця. Кондитерський мішок заповнити тістом і видавлювати на деко у вигляді решітки та випікати ( 3 коржі). Крем: Молоко розігріти, додати цукор. В невеликій кількості молока розвести борошно; влити в молоко і варити до загустіння. Крем охолодити і додати масло і коньяк. Кожен корж змастити кремом і викласти фрукти. Верхній корж змастити кремом викласти фруктами і залити желе для торта