04.08.2020, 17:46

Тариф "Місячний": "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення у серпні

Марина Началова | Все новости автора
цена на газ

ГК "Нафтогаз України" встановила серпневу ціну на газ для побутових клієнтів. Українцям пропонують платити за газ по тарифу "Місячний", який передбачає сплату за фактом споживання.

Про це повідомила прес-служба "Нафтогазу", передає Час Пік.

Серпнева ціна на природний газ для побутових клієнтів ГК «Нафтогаз України» становить 3,24 грн./куб. м з ПДВ та без урахування вартості розподілу (доставки) в рамках тарифу «Місячний». Ціна газу зросла на 0,27 грн./куб. м через те, що ринок входить у сезон високих цін, який зазвичай настає з наближенням опалювального періоду.

З завершенням дії режиму ПСО компанія публікуватиме ціни в рамках тарифу «Місячний» на початку місяця споживання.

Тариф «Місячний» - перший тариф, який компанія пропонує своїм клієнтам. Наразі, всі діючі побутові клієнти компанії автоматично переведені на цей тариф. Він передбачає пост-оплату за спожитий газ. Також компанія звертає увагу на можливість зекономити 1% від загального рахунку за газ, якщо клієнт сплачуватиме за спожитий ресурс до 15 числа місяця, наступного за місяцем споживання через особистий кабінет my.gas.ua та чат-бот GASUA.

Вже скоро компанія запропонує своїм клієнтам нові тарифні плани та інші пропозиції.

Нагадаємо, що до 1 серпня 2020 року ціна газу для побутових клієнтів компанії була єдиною та публікувалася лише після 22 числа місяця споживання.

Як раніше повідомлялося, в Україні запрацював ринок газу: що змінилося для населення.

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>

Теги новостей: