18.09.2020, 11:13

Жителів Луганщини попередили про можливе знеструмлення частини регіону: коли чекати перебоїв зі світлом

Жителей Луганщины предупредили о возможном обесточивании части региона

У Луганській області проведуть плановий ремонт повітряної лінії електропередачі "ЛуТЕС – Лисичанська". Жителів регіону попереджають про можливі перебої зі світлом та тимчасове знеструмлення.

За інформацією ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання", з 21 по 25 вересня проведуть плановий ремонт повітряної лінії електропередачі "ЛуТЕС – Лисичанська". Інформація розміщена на сайті ЛОДА, повідомляє Час Пік.

"Із 21 по 25 вересня 2020 року заплановано вивід у ремонт ПЛ 220 кВ "ЛуТЕС – Лисичанська" для виконання плану річних поточних ремонтів для усунення дефектів на обладнанні ПЛ-220 кВ", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що при включеній в роботу ПС 500 кВ "Кремінська" забезпечується необхідний рівень потужності для забезпечення навантаження споживачів Луганської області в повному обсязі. 

"Однак у разі аварійного відключення АТ-1 на ПС 500 кВ "Кремінська" існує вірогідність тимчасового знеструмлення північної частини Луганської області за умови спрацювання ділильної автоматики на транзитних зв’язках 110 кВ", - попередили жителів Луганщини.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик