28.10.2020, 11:28

"Помста старої влади?": У Сєвєродонецьку вночі згоріли два автомобілі

В Северодонецке ночью сгорели два автомобиля

У Сєвєродонецьку вночі згоріли автомобілі Daewoo Lanos та Mazda-3. Причини та обставини загоряння встановлюють фахівці. Деякі сєверодончани впевнені, що мав місце умисний підпал, з метою "помститися" місцевій владі.

Повідомлення про пожежу в житловому секторі за адресою: м. Сєвєродонецьк, вул. Науки надійшло до Служби порятунку "101" 28 жовтня о 03:37, повідомляє Час Пік з посиланням на ГУ ДСНС України в Луганській області.

Прибувши на місце події рятувальники встановили, що за вказаною адресою на відкритій території горять два автомобілі - Daewoo Lanos та Mazda-3.

Пожежу було локалізовано о 03:55 та повністю ліквідовано о 04:10. До ліквідації пожежі залучалося 7 пожежних та дві пожежні автоцистерни.

За інформацією рятувальників, травмованих та загиблих на пожежі не виявлено.

Причини та обставини пожежі встановлюють фахівці.

Жителі міста обговорюють те, що трапилося у соцмережах. Одні переконані, що автомобілі залишилися б цілими, якби знаходилися на платній стоянці. Інші впевнені, що якщо палії поставили перед собою мету - їх не зупинили б ні паркани, ні охорона.

Є й така думка, що автомобілі підпалили з помсти. Сєверодонецький активіст В'ячеслав Шевчук на своїй сторінці у Facebook показав наслідки нічної пожежі та залишив свій коментар щодо події. 

В'ячеслав Шевчук повідомив, що згоріле авто належить екс-депутату Сєвєродонецької міськради. На його думку, у Сєвєродонецьку триває боротьба за владу. Шевчук відкрито називає прізвища...

Читайте новини регіону:

Ціна на газ для населення зросла: скільки платитимуть мешканці Луганщини

"Відключення неодмінно бути!": ЛЕО попередило про знеструмлення водоканалу на Луганщині

Населення Луганської області за 8 місяців скоротилося більш ніж на 8 тисяч

На Луганщині середня пенсія цивільного населення становить понад 4 тисячі гривень – ПФУ

В Северодонецке ночью сгорели два автомобиля В Северодонецке ночью сгорели два автомобиля

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик