24.11.2020, 18:52

Виробництво на Луганщині кисню і ліків від COVID-19 і як лисичанка відсудила у водоканала велику суму: новини за 24 листопада

Марина Началова | Все новости автора
лекарства

Ситуація з COVID-19 на Луганщині поступово поліпшується, більш того: в області почали виробляти медичний кисень, а з нового року почнеться випуск препарату для лікування коронавірусної хвороби. Також з публікації дізнайтеся, за що "Лисичанськводоканал" повинен виплатити своїй колишній співробітниці велику суму і де на Луганщині з'явиться зарядна станція для електромобілів.

На Луганщині знизилася захворюваність на COVID-19: у лабцентрі сказали, завдяки чому

Заступник директора ДУ "Луганський обласний лабораторний центр МОЗ України" Володимир Жданов провів прес-брифінг, на якому розповів про епідемічну ситуацію.

За його словами, знизити захворюваність на коронавірус вдалося завдяки карантину та дотриманню масочного режиму, а також закриттю КПВВ "Станиця Луганська". Крім того, виявилося, що багато жителів області хворіють на COVID-19 безсимптомно. Подробиці читайте в статті.

На Луганщині від COVID-19 померли ще 5 осіб: карта поширення вірусу по області

Ти не менш, нові випадки інфікування продовжують виявляти. За останню добу в області підтверджено 40 нових випадків COVID-19. Карту поширення інфекції дивіться тут.

Сєверодонецький "Азот" почав відвантаження медичного кисню лікарням Луганщини

ПрАТ "Сєвєродонецьке об'єднання АЗОТ" отримало реєстраційне свідоцтво і відновило випуск кисню медичної якості. У лікарні Сєверодонецька, Лисичанська, Рубіжного, Новоайдару та інших населених пунктів вже почалися поставки. Подробиці читайте в публікації.

Фармкомпанія з Рубіжного планує у січні 2021 розпочати випуск препарату для лікування COVID-19

Рубіжанська фармацевтична компанія "Мікрохім" планує в січні 2021 року розпочати випуск препарату "Фавіпіравір - Мікрохім", використовуваного для лікування коронавірусної інфекції. Міністерство охорони здоров'я України затвердило відповідний протокол дослідження. Читайте докладніше в статті.

Суд зобов'язав "Лисичанськводоканал" виплатити колишній працівниці 93 тис. грн

За позовом Представництва омбудсмена Лисичанський міський суд відновив трудові права колишньої співробітниці "Лисичанськводоканалу" і зобов'язав підприємство виплатити заявниці вихідну допомогу при звільненні та середній заробіток за час затримки при розрахунку при звільненні, загальна сума компенсації склала понад 93 тис. грн. Деталі читайте тут.

На Луганщині з'явиться зарядна станція для електромобілів

У Кремінній з'явиться зарядна станція для електромобілів. "Розвиток електротранспорту і його інфраструктури" передбачено в стратегії розвитку Луганської області на 2021-2027 роки, повідомляється в публікації.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик