26.08.2021, 21:39

Паштет "Вегетаріанська печінка"

Ольга Ранська | Всі новини автора
інгредієнти: 
  • 2 луковицы (220 г) ,
  • 4 яйца, сваренных вкрутую,
  • 50 г измельченных грецких орехов,
  • 2 ст. л. растительного масла,
  • соль и перец по вкусу.
Час приготування: 
20.00

Насправді це паштет з яєць. Хоча, може комусь до смаку він і нагадає паштет з печінки. Але в будь-якому випадку, це готується дуже швидко, смачно і на яйця зовсім не схоже. До того ж цей паштет - ідеальний для сніданку, особливо якщо його приготувати з вечора.

Страви з яєць мають масу позитивних властивостей. Вони поживні, швидко готуються. Яйця відмінно поєднуються практично з усіма продуктами, мають нейтральний смак, дозволяють кулінару проявити свою фантазію. Рецепти приготування страв з яєць можна підібрати для будь-яких типів страв і прийомів їжі. На сніданок, обід і вечерю, для урочистого застілля і швидкого перекусу, смачні страви з яєць завжди будуть доречні.

Паштет – всього лише одна з безлічі варіацій страв з яєць, зате яке! Спробуйте пригостити своїх знайомих таким паштетом – ніколи не здогадаються, з чого він складається!

Приготування

  • Цибулю дрібно наріжте і обсмажте на олії до золотистого кольору.
  • Потім складіть в блендер смажену цибулю, яйця, горіхи і подрібніть все на високій швидкості до однорідної маси.
  • Перекладіть її в миску, посоліть, поперчіть за смаком, перемішайте і перед подачею охолодіть.
  • Подавати на тостах, крекерах або просто на свіжому хлібі.

При подрібненні в блендері потрібно додати 1-2 ст.л. бульйону або кип'яченої води. Можна додати будь-яку зелень за смаком, а також часник, якщо паштет виступає в ролі закуски.

цибуля
яйця
горіхи
0
Голосів поки немає