vchaspik-global-message
 

Бутерброди «Кавунові скибочки»

Бутерброди «Кавунові скибочки»
Час приготування:
30 хв.
Інгредієнти

на 4 порції:

  • 2 помідори,
  • 2 зелених солодких перцю,
  • 8 скибочок м'якого сиру,
  • 4 шматочки білого хліба,
  • 2 ст. ложки рослинної олії,
  • 40 г вершкового масла,
  • гілочка петрушки,
  • гілочка кропу,
  • 1 середній зубчик часнику,
  • 4 листочка зеленого салату,
  • 3 маслини + 10-15 шт. на прикрасу,
  • солі.

Ці прості й одночасно оригінальні бутерброди можна використовувати як для звичайноъ сімейного вечері, так і для святкового столу.

Приготування

Овочі та зелень вимити, а часник почистити.

Перець добре очистити від насіння, полити олією і запекти в духовці при температурі 200 градусів, а потім помістити в целофановий пакет, зав'язати його і залишити на 10 хвилин, щоб знялася шкірка. Але можна використовувати і сирий перець.

Вершкове масло змішати з подрібненою зеленню та пропущеним через прес часником, посолити за смаком і ретельно розтерти.

Помідори розрізати на рівні четвертини (всього 8 скибочок). З сиру та перцю вирізати 8 скибочок у формі «кавунових кірок».

Тепер змащуєте хліб приготовленої вершковою масою, кладете на кожну скибочку хліба по листу зеленого салату, а зверху - по 2 «кавунових скибочки»: нарізаєте три маслини на дрібні шматочки - «кавунові насіння», і злегка вдавлюєте їх в помідорні часточки. А цілі маслини використовуйте для прикраси.