28.11.2021, 14:32
Палтус у сирному суфле
інгредієнти:
- 800 г філе палтуса,
- 1 велика головка ріпчастої цибулі,
- 200 г печериць,
- 6 яєчних жовтків,
- 8 яєчних білків,
- 120 г сиру,
- 2 ст. л. вершкового масла,
- 3-4 ст. л. рослинного масла,
- сіль,
- чорний мелений перець.
Час приготування:
50.00
Ніжна хмаринка із секретом або рибка у суфле з сиру. Ця страва французької кухні виручить у будь-якому випадку, коли возитися довго не хочеться, але і просто смажити теж. Приготувавши рибу в суфле, ви переконаєтеся, наскільки це просто і смачно.
По-перше, процес приготування простий, а по-друге, результат перевершує будь-які очікування: страва виходить повітряною, а риба просто тане в роті!
Технологія приготування
- Цибулю дрібно наріжте, а гриби поріжте. Викладіть на сковороду, посоліть і обсмажуйте на олії протягом 5 хвилин.
- Філе палтуса наріжте смужками, поверніть трубочками, обв'яжіть нитками або заколіть зубочистками, посоліть, поперчіть і обсмажуйте на олії 5-6 хвилин до напівготовності.
- Високі кулінарні формочки змастіть вершковим маслом і розкладіть в них підготовлене рибне філе, попередньо видаливши нитки або зубочистки, а зверху викладіть гриби.
- Сир натріть на дрібній тертці і розітріть з жовтками до отримання однорідної маси.
- Білки збийте в міцну пишну піну.
- З'єднайте збиті білки з сиром і жовтками, а потім залийте цією масою рибу з грибами.
- Випікайте в духовці 20-25 хвилин при температурі 180-190°С (в залежності від обсягу формочок).
цибуля
свіжа риба
сир
гриби
яйця
Голосів поки немає