28.11.2021, 14:32

Палтус у сирному суфле

Ольга Ранська | Всі новини автора
інгредієнти: 
  • 800 г філе палтуса,
  • 1 велика головка ріпчастої цибулі,
  • 200 г печериць,
  • 6 яєчних жовтків,
  • 8 яєчних білків,
  • 120 г сиру,
  • 2 ст. л. вершкового масла,
  • 3-4 ст. л. рослинного масла,
  • сіль,
  • чорний мелений перець.
Час приготування: 
50.00

Ніжна хмаринка із секретом або рибка у суфле з сиру. Ця страва французької кухні виручить у будь-якому випадку, коли возитися довго не хочеться, але і просто смажити теж. Приготувавши рибу в суфле, ви переконаєтеся, наскільки це просто і смачно.

По-перше, процес приготування простий, а по-друге, результат перевершує будь-які очікування: страва виходить повітряною, а риба просто тане в роті!

Технологія приготування

  • Цибулю дрібно наріжте, а гриби поріжте. Викладіть на сковороду, посоліть і обсмажуйте на олії протягом 5 хвилин.
  • Філе палтуса наріжте смужками, поверніть трубочками, обв'яжіть нитками або заколіть зубочистками, посоліть, поперчіть і обсмажуйте на олії 5-6 хвилин до напівготовності.
  • Високі кулінарні формочки змастіть вершковим маслом і розкладіть в них підготовлене рибне філе, попередньо видаливши нитки або зубочистки, а зверху викладіть гриби.
  • Сир натріть на дрібній тертці і розітріть з жовтками до отримання однорідної маси.
  • Білки збийте в міцну пишну піну.
  • З'єднайте збиті білки з сиром і жовтками, а потім залийте цією масою рибу з грибами.
  • Випікайте в духовці 20-25 хвилин при температурі 180-190°С (в залежності від обсягу формочок).
цибуля
свіжа риба
сир
гриби
яйця
0
Голосів поки немає