22.12.2020, 22:48

Салат "Гілка сакури"

Ольга Ранська | Всі новини автора
салат ветка сакуры
інгредієнти: 
  • 500 г курячої грудки,
  • 1 банка (340 г) ананасів шматочками,
  • 1 банка кукурудзи,
  • 4 яйця
  • 1 цибулина,
  • 50 г сиру,
  • майонез,
  • 2 зубчики часнику (за бажанням)

Час приготування: 
30.00

Незважаючи на те, що квітуча сакура асоціюється з весною, цей ніжний і легкий салат можна приготувати також на святковий стіл в новорічні свята. Він готується з мінімуму інгредієнтів, які, до того ж, часто зустрічаються і в інших салатах. Однак від цього салат не втратить свою легкість й ніжність і напевно сподобається багатьом учасникам застілля.

Приготування

  1. Курячу грудку і яйця зваріть та остудіть.
  2. З яєчного білка виріжте квіточки: маленький ножичок застроміть у білок і вирізайте дрібними кроками по спіралі. У вас повинні вийти»гудзики-квіточки".
  3. Решту яйця дрібно наріжте.
  4. Курячу грудку теж наріжте як вам зручно.
  5. Цибулю дрібно поріжте, залийте на пару хвилин окропом, щоб пішла гіркота та щоб салат не просочився запахом цибулі.
  6. Збираємо салат: кукурудзу, ананас, курку, яйця, цибулю і заправте майонезом.
  7. Тепер можна розділити салат на дві частини. Одну залишити як є (тут буде ніжний, трохи солодкуватий смак), а в другу додайте часник (і тут смак буде інший, трохи гостріше). Але можете весь салат зробити одного смаку.
  8. Перекладіть в салатник, зверху натріть сир та прикрасьте «гілкою сакури»: покладіть «квіточки» з білка і пензликом розфарбуйте їх буряковим соком, а гілочки зробіть з солоного огірка або пір'я зеленої цибулі.

Смачного!

набор продуктов вырезаем цветочки собираем салат выкладываем слоями готовый салат ветка сакуры

кукурудза
цибуля
екзотичні фрукти
птиця
сир
яйця
Мітки кулінарія: 
0
Голосів поки немає