21.07.2020, 12:38

Картопляні млинці з начинкою на сніданок

Татьяна Землянко | Всі новини автора
facebook tweeter live rss
блинчики из картофеля
інгредієнти: 
  • картопля
  • копчений лосось (куряче філе)
  • молоко
  • яйце
  • борошно
  • часник
  • сіль, перець, зелень;
  • рослинне масло.
Час приготування: 
30.00

Багато хто любить млинці, і як це чудово, що є така величезна кількість рецептів їх приготування. Сьогодні ми з вами приготуємо трохи незвичайні млинці – з начинкою. Цей рецепт підійде до будь-якої на ваш смак несолодкої начинки. Млинці виходять ніжними, смачними, а головне – простими у приготуванні.

Інгредієнти:

  • картопля — 3 шт. середнього розміру;
  • молоко — 300 мл;
  • яйца — 3 шт.;
  • мука — 120 г;
  • чеснок — 1 зубчик;
  • соль, перец, зелень;
  • растительное масло.

Начиння:

  • копчений лосось (куряче філе) — 100 г;
  • яйця — 4 шт.;
  • сметана — 1 ст. ложка;
  • зелень, сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

Молоко виливаємо в чашу, туди ж додаємо яйця, трохи солі, борошно і перемішуємо весь вміст за допомогою міксера (можна збити вручну – віночком). Далі сирої очищену картоплю і часник натираємо на середній тертці, весь вміст гарненько перемішуємо. Нарізаємо будь-яку зелень( на свій розсуд), висипаємо в тісто, трохи додаємо чорного меленого перцю, рослинного масла, все ретельно перемішуємо і тісто готове.

Наступний крок-приготування начинки. Зварені круто яйця дрібно нарізаємо. Якщо ви не хочете жирну начинку, рибу можна не класти або замінити м'ясом курки. У нашому рецепті ми дрібненькими шматочками нарізаємо лосось, шаткуємо зелень, трохи підсолюємо, перчимо, додаємо ложку сметани і ретельно перемішати всю суміш – начинка готова. Добре розігріту сковороду злегка змащуємо маслом і смажимо млинці на середньому вогні, щоб картопля встигла приготуватися. Набираємо ополоником тісто, виливаємо на сковорідку і розподіляємо по всій поверхні дна. Смажимо до золотистого кольору і акуратно перевертаємо. Запах варто дивовижний!

Після того, як друга сторона підрум'янилась, зніміть млинець на тарілку, при бажанні можна змастити гарячий млинець вершковим маслом. Готові млинці начиняємо начинкою. Викладаємо невелику кількість начинки, загортаємо в трубочку і викладаємо цих красенів на тарілку. Виходить дуже смачний і ситний сніданок.

Приємного вам апетиту!

картопля
птах
солона і копчена риба
борошно пшеничне
яйця
0
Голосів поки немає
facebook tweeter live rss