Сосиски в лаваше
![](https://vchaspik.ua/sites/default/files/styles/1200_800/public/u675/sosiski_2_0.jpg)
- 5-6 сосисок,
- 2 тонких лаваша,
- 1 ст. л. майонезу,
- 2-3 ст. л. томатного соусу,
- 100-200 г капусти білокачанної,
- кріп,
- петрушка,
- зелена цибуля,
- 50 г сиру,
- гірчиця,
- рослинна олія для обсмажування.
Сьогодні хочемо запропонувати Вашій увазі рецепт дуже смачної закуски, яка стане відмінним перекусом. Це варіант домашнього фаст-фуду: сосиски в лаваші, смажені на сковороді, готуються дуже просто. Блюдо виходить і смачним, і ситним. До речі, приготувати його можна і в домашніх умовах, і на природі. Поєднання хрусткого, з золотистою скоринкою лаваша і соковитою, ситної начинки, напевно, сподобається багатьом. Спробуйте, і страви напевно оцінять і ваші домашні, і друзі на пікніку.
Приготування
- Капусту тонко наріжте (можна пом'яти руками, якщо капуста не молода). Зелень дрібно порубати, сир натріть на тертці. Всі інгредієнти з'єднайте, потім додайте трохи майонезу і добре перемішайте.
- Кожен лист лаваша розріжте на 3 рівних прямокутника. Вгорі прямокутника посередині викладіть дві столові ложки капустяного салату, 1-2 кілечка помідора (за бажанням), попередньо відварену сосиску.
- Потім додайте за смаком томатний соус, гірчицю і загорніть лаваш «трубочкою», попередньо підігнувши всередину краї. Тепер обсмажте його на рослинній олії з обох сторін приблизно по 30-40 секунд і подавайте.
Готову страву краще подавати гарячою, щоб повною мірою відчути апетитну хрустку скоринку.