17.01.2022, 22:56

Печериці, запечені з перепелиними яйцями

Ольга Ранська | Всі новини автора
інгредієнти: 
  • 10 шт. великих печериць,
  • 150 г вершкового масла,
  • 10 шт. перепелиних яєць,
  • пучок кропу,
  • щіпка солі,
  • щіпка меленого перцю.
Час приготування: 
40.00

Ця красива закуска доречна і до повсякденного столу, і до святкового. Тим більше, що її приготування не займе багато часу.

Це дійсно дуже проста в приготуванні, смачна і симпатична зовні закуска з печериць, запечених з перепелиними яйцями. Приготувати і подати таку страву можна в якості гарячої закуски на сімейний обід, але якщо її поставити на святковий стіл, то гості обов'язково її оцінять й полюблять.

Для приготування печериць, запечених з перепелиними яйцями, підготуйте продукти за списком.

Приготування

  • Почистіть капелюшки грибів від шкірки, видаліть ніжку. Капелюшки викладіть у форму для запікання, розігрійте духовку до 190 градусів.
  • Печериці промийте, просушіть і акуратно відокремте ніжки грибів від капелюшків (краще їх не відрізати ножем, а викрутити, щоб не пошкодити капелюшок). Почистіть капелюшки грибів від шкірки, капелюшки викладіть у форму для запікання, розігрійте духовку до 190 градусів.
  • Розтопіть 120 г вершкового масла в каструльці, а решта 30 г – в розігрітій формі для випічки.
  • Кожну капелюшок гриба занурте в масло і викладіть у форму виїмкою догори.
  • У кожну капелюшок влийте одне перепелине яйце, посоліть, поперчіть та випікайте в духовці 20 хвилин при температурі 160 градусів.
  • Готові гриби викладіть на блюдо і посипте дрібно нашаткованою зеленню кропу.

Як приготувати канапе з грибами, дізнайтеся тут.

масло вершкове
гриби
яйця
0
Голосів поки немає