14.05.2021, 16:51

Путін прокоментував домашній арешт Медведчука

Ольга Романец | Всі новини автора
Путин

Президент Росії Володимир Путін відреагував на домашній арешт народного депутата України від фракції "Опозиційна платформа - За життя" Віктора Медведчука через підозру в держзраді.

Про це повідомляє ТАСС, передає Час Пік.

"Зараз, як відомо, там відбувається абсолютно очевидна зачистка політичного поля. Закриваються загальнонаціональні засоби масової інформації. І нічого, наші партнери західні ніяк на це не реагують, якщо не сказати, підтримують рішення подібного роду. Тобто це рішення політичне і виборче, спрямоване тільки на одне: зачистити політичне поле від тих сил, які виступають за мирне вирішення кризи на Донбасі і добросусідські відносини з Росією", - сказав Путін.

Якщо раніше в Кремлі говорили, що не збираються втручатися, то тепер Путін обіцяє, що реакція піде.

"Це питання, яке повинно завжди знаходиться в полі нашої уваги, і ми своєчасно, належним чином, маючи на увазі ті загрози, які для нас створюються, повинні будемо на це реагувати...", - додав Путін.

Нагадаємо, народні депутати Віктор Медведчук і Тарас Козак підозрюються у скоєнні державної зради і замаху на розграбування національних ресурсів на тимчасово окупованій території Криму.

Сьогодні, 14 травня, Віктору Медведчуку обрали запобіжний захід.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк