26.11.2021, 08:19

Єрмака викличуть на допит у справі "вагнергейту", - голова ДБР

Марина Началова | Всі новини автора

Найближчими днями ДБР викличе на допит керівника Офісу президента Андрія Єрмака у справі про зрив спецоперації із затримання "вагнерівців".

Про це заявив в ефірі програми "Право на владу" виконувач обов'язків директора Державного бюро розслідувань Олексій Сухачов, передає Час Пік.

"Ми протягом кількох днів викликатимемо пана Єрмака на допит. Чому не робимо це сьогодні? Тому що ми очікуємо певну інформацію від наших колег із правоохоронних органів найближчими днями. І запрошуватимемо на допит пана Єрмака, про що повідомимо", - заявив Сухачів.

Він додав, що на сьогоднішній день слідство не отримало інформації про те, що Єрмак може бути винен у витоку інформації щодо операції із затримання російських найманців.

Щодо можливості допиту президента Володимира Зеленського, Сухачов зазначив, що слідчий має право допитати будь-яку людину, незалежно від посади, тож за потреби на допит можуть викликати і главу держави.

Нагадаємо, Bellingcat нещодавно опублікував першу частину розслідування з "вагнергейту". Генпрокурор Ірина Венедиктова заявила, що ці матеріали будуть вивчені та долучені до слідства.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: