28.08.2020, 12:15

"Не словом, а ділом": Жителів Лисичанська запрошують взяти участь у толоці в районі Ісаєвої балки

Жителей Лисичанска приглашают принять участие в толоке

Жителів Лисичанська просять не словом, а ділом допомогти рідному місту. Активісти об'єднання "Штаб порятунку Лисичанська" збирають людей на толоку для прибирання стихійного звалища сміття в Ісаєвої балці та біля покинутої Братської могили.

Жителі Лисичанська не раз піднімали питання про стихійні звалища, в яких "потопає" місто. Тепе у них з'явилася прекрасна можливість не тільки словом, а й ділом допомогти рідному місту стати чистішим та красивішим, повідомляє Час Пік.

На сайті ВЦА м. Лисичанська з'явилося повідомлення неурядового об’єднання "Штаб порятунку Лисичанська", в якому вони запрошують лисичан на толоку.

"Неурядове самоорганізоване об’єднання "Штаб порятунку Лисичанська" запрошує представників політичних партій, громадських організацій та громадян міста 29 серпня долучитись до толоки з прибирання сміття в районі пам’ятного знаку загиблим військовослужбовцям під час звільнення Лисичанська у роки Другої світової війни (Ісаєва балка).

Контактна особа Анатолій Рижков, т. (050) 534-17-28", - сказано в повідомленні.

Активіст з Лисичанська Анатолій Рижков на своїй сторінці в Facebook повідомив, що командиру ОТУ "Північ" направлено запрошення взяти участь в заході, для залучення вояків і та техніки для участі в рекультивації та прибирання в районі братської могили.

Варто відзначити, що жителі міста активно обговорюють пост активіста. На жаль, але багато хто бачить в заході не бажання зробити місто чистішим, а якісь політичні підґрунтя. Судячи з коментарів, частина лисичан замість мітли та лопати так і залишиться "сидіти в соцмережах", вправляючись у красномовстві.

Сміття - далеко не єдина проблема Лисичанська. До сих пір залишається відкритим питання з боргами "Лісічанскводоканал", а лисичане періодично залишаються без води.

Стан доріг в місті та області також залишає бажати кращого.

А сьогодні в Лисичанську йде і боротьба за владу. У масштабах області також триває політична боротьба. Нардеп Шахов вимагає відсторонити від посади Сергія Гайдая.

Багато лисичане вже не чекають змін на краще. Але як казали древні римляни, все велике починається з малого. Так може, все в наших руках?!

Читайте новини міста та регіону:

Пенсії в Лисичанську та Сєвєродонецьку: з 1 вересня можливі зміни виплатних дат

Тренажерний зал під відкритим небом: У Сєвєродонецьку відкривають нове спортивне містечко

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк