21.09.2020, 18:34

Порятунок Лисичанська від поривів каналізації, реконструкція водної станції і ситуація з COVID-19: головні новини регіону за 21 вересня

Марина Началова | Всі новини автора
лисичанск

Позитивні зміни в Лисичанську потроху починаються. У перспективних планах - реконструкція водної станції і придбання машини, яка допоможе місту впоратися з наболілою проблемою забитої каналізації. Тим часом COVID-19 продовжує забирати життя жителів Луганщини. Про важливі новини понеділка читайте в одній статті.

Лисичанськ отримає чудо-машину, яка усуне проблему каналізаційних поривів

Голова Луганської ОДА Сергій Гайдай вніс зміни до розподілу коштів фонду охорони навколишнього середовища. Один з пунктів стосується придбання для Лисичанська комбінованої машини з мулососним і каналопромивочним обладнанням.

Як заявляв глава ВЦА Лисичанська Олександр Заїка, ця машина не тільки усуне проблему каналізаційних проривів і течі, а й дозволить заробляти гроші. Подробиці читайте в статті.

Реконструкція водної станції в Лисичанську: проект є, потрібні гроші

Громадська організація "Місто-сад" допомагає збирати гроші на реалізацію проекту реконструкції території водної станції в Лисичанську.

Що саме заплановано зробити і звідки візьмуть гроші - читайте в статті.

Глава ВЦА Лисичанська провів особистий прийом громадян: які питання обговорювалися

Сьогодні керівник військово-цивільної адміністрації Лисичанська Олександр Заїка провів особистий прийом громадян.

Лисичани задавали питання щодо комунального господарства, земельних відносин, охорони здоров'я, працевлаштування, інвестування в економіку міста, розвитку зеленої енергетики. Детальніше читайте в матеріалі.

На Луганщині виявили 5 нових випадків COVID-19, один хворий помер

За минулу добу в Луганській області зафіксовано 5 нових випадків коронавірусної хвороби. Внаслідок ускладнень від COVID-19 помер 71-річний житель Кремінського району. Про поточну ситуацію із захворюваністю в регіоні читайте тут.

Коронавірусний тупик: у Сєвєродонецьку немає можливості проводити ПЛР-тестування

У Сєвєродонецькій поліклініці вивісили оголошення про те, що 21 вересня забір біоматеріалу для проведення ПЛР-тестування проводиться не буде через відсутність витратних матеріалів. Звернення жителів регіону в різні уповноважені інстанції призводять до "замкнутого кола".

Після розголосу проблеми у ЗМІ в Луганському обласному лабораторному центрі зробили заяву про тестування на COVID-19 в області. В установі заявили, що вірусологічна лабораторія Центру виконує безкоштовно всі дослідження методом ПЛР, тест-системи та додаткові матеріали для цього є в достатній кількості. Читайте подробиці в статті.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк