29.03.2023, 16:12

Родичам загиблих ЛНРівців все важче отримати компенсацію - втрати ростуть, гроші закінчуються

Марина Началова | Всі новини автора
Грошей немає

Владу так званої ЛНР засипають скаргами родичі загиблих. Виявляється вони місяцями не отримують гроші за загиблих чоловіків. Керманичі "республіки" нічим не можуть зарадити - грошей немає...

Деякі листи від "невтішних" родичів загиблих потрапили в загальний доступ, передає Час Пік.

Всі вже звикли дивитись на нескінченний потік відео від російських вояк, на яких вони скаржаться на важкі умови служби та на те, що до них ставляться як до "витратного матеріалу". 

Тепер пішла нова хвиля, яка, можливо, пов'язана з тим, що втрати російської сторони перевищили критичну межу.

В загальний доступ все більше і більше потрапляє скарг від родичів загиблих на війні з Україною військовослужбовців так званої ЛНР. 

"Доброго дня, у мене питання: після загибелі чоловіка вже минуло 3 місяці. Ні виплат, ні довідок із 6-го козачого полку немає. Ви можете підказати куди та як звертатися. Скрізь одні відмовки – завтра, після завтра. При упізнанні та при доставці до Луганська з Лисичанська дивним чином зник військовий квиток як вчинити?".

"Добрий вечір. Загинув чоловік 6 березня і заборгованість йому за два з половиною місяці не отримана. У фінвідділі на Челюскінців відповіли що через пів року, можливо, отримаю на картку військово-польового банку, чи це правомірно?"

І після смерті не платять і поки живий був, заборгували аж за 2,5 місяця. Гроші закінчуються у Росії чи, може, крадуть потихеньку? Складається враження, що за пару-трійцю місяців таких листів буде - не розгребеш, адже втрати росіян майже щомісяця ставлять рекорди...

Читайте також:

Як з Лисичанська та інших міст окупованого Донбасу потрапити в Україну: актуальна інформація на березень 2023 року

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк