10.06.2023, 21:34

Як окупанти приховують свої справжні втрати в Бердянську

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Бердянськ

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області окупанти зазнають значних втрат і різними способами намагаються приховати це від місцевих жителів.

Про це повідомляє Час Пік з ]]>посиланням]]> на Генштаб ЗСУ.

За його даними, в тимчасово захопленому місті окупанти закрили для відвідування територію у західній частині міста. Повідомляється, що там знаходиться міський морг.

Крім того, на його території є скупчення російських автомобілів, що підтверджує те, що окупанти зазнають значних втрат, які намагаються приховати:

"На території самого моргу відзначено скупчення до десяти санітарних автомобілів та декількох автомобілів-рефрижераторів. Рух санітарних автомобілів у північному напрямку до лінії бойового зіткнення продовжується", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що захоплений Бердянськ окупанти використовують як військову базу, через порт вивозять вкрадене українське зерно. До міста часто "прилітає" по місцях розташування російських військових. Наприклад, нещодавно в окупованому Бердянську пролунав гучний вибух, однак окупанти стверджують, що прильотів не було.

Раніше повідомлялось, що через відсутність успіхів на фронті окупанти навмисно обстрілюють житлові райони. Через це із населеного пункту Донецької області планують примусово евакуювати дітей.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Загроза аварії на ЗАЕС: жителям Енергодара радять покинути місто

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк