19.06.2023, 23:01

"Знищили все": Який вигляд має елеватор в Рубіжному - відео

Альона Тихоненко | Всі новини автора
елеватор Рубіжне

На тимчасово окупованих територіях окупанти знищують усе, зокрема те, що абсолютно не загрожує самим росіянам. У мережі з'явилось відео з елеватором у "звільненому" Рубіжному Луганської області.

Кадри опублікували у регіональних Telegram-каналах, передає Час Пік.

Як повідомили у "ТРИБУН | СХІД", елеватор був зруйнований у травні минулого року. Його знищили російські окупанти авіабомбами. Також зазначається, що на момент обстрілу там зберігалось близько 17 тисяч тонн пшениці та понад 8 тисяч тонн соняшника. 

"Зовсім нещодавно тут був елеватор Рубіжного. На що зараз схоже? Складно зрозуміти..." — коментує автор відео.

Нагадаємо, що в Рубіжному так звана місцева "влада" відмовляється виплачувати людям заробітні плати. Навіть щоб отримати їжу, жителі повинні щось доводити загарбникам. Російські окупанти лише обіцяють так зване "відновлення", а насправді вони не спроможні відновити зруйновані будівлі, комунікації, відкрити нові робочі місця.

Раніше повідомлялось, що на тимчасово окупованих територіях на Луганщини з'явилася нова хвиля придушення свободи пересування та зв'язку для місцевих жителів. Загарбники вживають жорстких заходів щодо тих, хто намагається пробратися на дахи будинків у пошуках можливості зв'язатися з родичами в умовах відсутності зв'язку.

Також раніше у мережі з'явились нові фото з окупованого Рубіжного.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру нового епізоду анімаційного серіалу "Хробаки" під назвою "8 елемент". Серія присвячена великим надіям одного відомого всім царька, яким не судилося збутися.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: У зраді підозрюють "головного лікаря" з медзакладу Сватівсього району

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк