05.02.2024, 08:33

На Луганщині дітей збираються навчати збірці та використанню БПЛА у військових цілях, - ЛОВА

дети

У тимчасово окупованих регіонах, у тому числі на Луганщині, росіяни планують навчати дітей технологіям БПЛА та вестмуть агітацію освоювати інші спеціальності, затребувані на військових заводах.

Про це ]]>повідомила]]> пресслужба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

"Загарбники планують запровадити в освітніх закладах окупованих регіонів модуль технологій БпЛА. Його викладатимуть на уроках праці. Діти вивчатимуть технології, особливості конструкції, розвиватимуть навички збирання безпілотних літальних апаратів та їхнє використання у військових цілях", - йдеться у повідомленні.

Крім того, серед школярів вестимуть агітацію з подальшого навчання за спеціальностями, які мають попит на військових заводах.

Як повідомлялося раніше, на окупованих територіях росіяни готують "спостерігачів" на так званих "виборах президента" з-поміж студентів. "Університети" отримали відповідні плани та мають забезпечити "виборчі комісії" певною кількістю "спостерігачів". Студенти пройдуть "навчання" та отримають інструкції щодо майбутніх фальсифікацій "виборів".

Читайте також: У Лисичанську та Сєвєродонецьку так їли? Як приготувати відому страву Луганщини з "секретним" інгредієнтом

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк