23.06.2024, 16:10

"Казка закінчується": З 1 липня на окупованій Луганщині на 30% зростуть тарифи на житлово-комунальні послуги

оккупированная Луганщина

Обіцянки окупантів не підвищувати тарифи на житлово-комунальні послуги у зруйнованих містах виявились порожнім звуком. Втім, як і обіцянки "простити" борги за комуналку.

Російські окупанти обіцяли "звільненим" мешканцям Луганщини "райське життя". Красива казка закінчилася, так і не розпочавшись, повідомляє Час Пік.

Зруйнувавши та захопивши міста Луганщини російські окупанти одразу ж пообіцяли місцевим жителям списати всі борги за ЖКП. Лунали також обіцянки погасити частину поточних боргів за рахунок "благодійників". Ті, хто вірив у ці казки, радісно не оплачував комуналку, а борги тим часом росли...

Першим ударом для місцевих жителів "нових звільнених" міст була звістка про те, що вони мають погасити всі борги за ЖКП, люди почали отримувати квитанції з величезними сумами. Звідки взялися такі суми та чому люди повинні оплачувати послуги, яких багато хто не отримує вже 2 роки – окупаційна влада не пояснює. Домогтися правди неможливо, та й марно - "руський мир" живе за своїми законами.

Тепер людей "потішили" свіжою новиною - у т.зв. "ЛНР" з 1 липня 30% підвищаться тарифи на житлово-комунальні послуги. За два роки жителі "нових звільнених" міст не стали багатшими, не стали жити краще, у багатьох так і немає світла, води та опалення. Але тепер комунальні тарифи там підтягуватимуть до рівня російських. Казка закінчилася...

"Тариф на електроенергію для населення у так званій "ЛНР" підвищать із 1 липня. Його будуть диференціювати за категоріями споживачів, обсягами споживання електричної, зонами доби. Відтепер ціна на електрику зростатиме щонайменше раз на рік, доки не досягне рівня сусідніх регіонів рф. Загалом тарифи на житлово-комунальні послуги із липня збільшать на 30 %. Російська штучна казка закінчується", - написав голова Луганської ОВА Артем Лисогор у Telegram.

Нагадаємо, наприкінці травня губернатор Ростовської області видав указ про встановлення 5-кілометрової окремої зони на адміністративному кордоні з т.зв. "ЛНР" та "ДНР". Як місцеві жителі відреагували на встановлення "особливої ​​зони" на кордоні з РФ, читайте у нашому матеріалі.

Читайте також:

"Не розслаблятися!": Які штрафи "світять" дачникам у Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному

"Вікно допомоги": де переселенці з Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного цілодобово можуть знайти корисну для ВПО інформацію

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк