08.07.2024, 09:34

"Смотрящі" змінюються, проблеми залишаються: У Лисичанську люди страждають через відсутність водопостачання

В Лисичанске люди страдают из-за отсутствия водоснабжения

В окупованому Лисичанську стоїть спека. Люди страждають через відсутність централізованого водопостачання, а з підвозом технічної води почалися проблеми.

Як повідомила окупаційна адміністрація Лисичанська, у Татарстані призначено нового виконувача обов'язків заступника прем'єр-міністра РТ, який займатиметься відновленням підшефних міст –Лисичанська та Рубіжного. А поки новий "смотрящий" входить в курс справи, лисичани знемагають від спеки та страждають через відсутність централізованого водопостачання, повідомляє Час Пік.

Мешканців окупованого Лисичанська, які вже два роки живуть без водопостачання, нещодавно в черговий раз порадували, повідомивши про початок капітального ремонту трьох насосних станцій та двох водоводів протяжністю понад 13 км. Навіть назвали приблизний термін, коли з'явиться вода у Лисичанську. Людям тільки й залишається, що нажуватись і чекати...

"Попри зміну росіянами так званого «куратора відновлення», справи в Лисичанську не покращилися. У липневу спеку найболючішими залишаються питання відсутності централізованого водопостачання. Система подачі води не працює вже два роки майже в усьому місті. Весь цей час місцеві жителі рятувалися, користуючись нерегулярним підвезенням технічної води. Але улітку почалися затримки і з цим. Більше за усіх страждають мешканці віддалених районів та сіл навколо, які не бачать води тижнями", - ]]>повідомили ]]>у ЛОВА.

Якщо у Лисичанську місцева "влада" ще хоч якось ворушиться, то сусідні міста Новодружеськ та Привілля - наче "міста-привиди", там життя ніби завмерло. Якщо по Лисичанську окупанти ще будують якісь плани, то міста-супутники просто забуті...

Читайте також:

Не "стучиш" - будеш покараний! Жителі Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного можуть сісти у тюрму за недоносництво

"Не розслаблятися!": Які штрафи "світять" дачникам у Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному

Приховані махінації з нерухомістю: про що навіть не здогадуються жителі Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк