08.08.2024, 09:48

Окупанти нагадали жителям Луганщини, які "сюрпризи" на них чекають у 2025 році у разі неотримання паспортів РФ

Иллюстративное фото / Открытый источник

Жителям окупованої Луганщини нагадали, що з 1 січня 2025 року місцеві жителі, які не отримали російського паспорта, відчують усі "принади" життя в "руському мирі".

На окупованій Луганщині т.зв. "МВС по ЛНР" ]]>нагадало ]]>місцевим жителям "про правовий статус осіб, які не оформили громадянство РФ до 1 січня 2025 року", повідомляє Час Пік.

У "відомстві" зазначили, що особи, які не отримали паспорт РФ, є іноземними громадянами і можуть постійно проживати на території "ЛНР" "на підставі паспортів громадянина України, ЛНР або ДНР до 31 грудня 2024 року включно".

"З 1 січня 2025 року такі особи будуть зобов'язані перебувати на території РФ відповідно до вимог, що пред'являються до іноземних громадян та осіб без громадянства, тобто перебувати на міграційному обліку, або ж проживати на підставі дозволу на тимчасове проживання або посвідки на проживання", - йдеться у повідомленні.

Як ]]>зазначили ]]>у Луганській ОВА, у т.зв."ЛНР" "набирає обертів інформаційна кампанія росіян щодо наслідків, які відчують місцеві жителі при відмові від паспорта РФ".

"З 1 січня 2025 року окупанти позбавлять їх можливості отримувати визначені законодавством соціальні виплати, повністю закриють доступ до безоплатного медичного обслуговування. Також загарбники погрожують максимально ускладнити процес працевлаштування та збільшити ставку оподаткування", - йдеться у повідомленні ЛОВА.

Але, швидше за все, окупанти навіть не морочитимуться з видачею "дозволів на тимчасове проживання" або "посвідки на проживання". У них з'явиться чудова нагода "на законних підставах" виганяти місцевих жителів з тимчасово окупованих територій...

Росія намагається зробити окупацію захоплених територій України незворотною. Росіяни зможуть депортувати українців без паспортів РФ з ТОТ. Такі висновки містяться у розвідувальному ]]>огляді ]]>Міноборони Великої Британії від 11 березня 2024 року. Зазначається, що риторика експрезидента РФ Дмитра Медведєва, який заявив, що мешканців ТОТ без паспортів РФ можуть відселити у віддалені райони Росії, також свідчить про плани Кремля.

Окупаційна влада на захоплених територіях вже проводить етнічні чистки та депортацію місцевого населення. За даними ССО (Сили спеціальних операцій), українців депортують до депресивних районів, і звідти ж привозять росіян, а також представників Центральної Азії, обіцяючи їм можливість ведення бізнесу, землі, будинки та квартири у "звільнених" регіонах.

До речі, на окупованих територіях Луганщини кількість "понаїхавших" з РФ, вже ледь не перевищує кількість місцевих жителів. Щоб розмістити "понаїхавших" влада "ЛНР" прийняла "закон" про "націоналізацію" безхазяйного майна. "Віджим" житла набирає обертів на окупованій Луганщині...

Читайте також: "Не позбавляйте нас віри": Як одне рішення чиновників може перевернути життя переселенців з Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного

Читайте ще: Безкоштовне перевезення речей: як переселенцям з Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного подати заявку на послугу

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк