04.09.2024, 10:59

"У Лисичанську коїться незрозуміло що": жителі міста скаржаться на роботу пенсійного фонду

Жители Лисичанска жалуются на работу пенсионного фонда

Жителі окупованого Лисичанська скаржаться на роботу пенсійного фонду у місті. Прийому слід чекати по два місяці, а вирішення питання іноді дочекатися не можуть й півроку.

Окупаційна влада Лисичанська постійно розповідає, наскільки "легше стало жити" у місті. Однак люди, чомусь, залишаються незадоволеними й погрожують скаргами "наверх" та на "гарячу лінію", повідомляє Час Пік.

В окупованому Лисичанську влада досі не може налагодити роботу пенсійного фонду. Раніше скаржилися на величезні черги до ПФ, на неможливість взяти талон через відсутність інтернету, брак спеціалістів. Тепер додалися скарги на роботу місцевих спеціалістів.

"Аби потрапити до російських пенсійників в Лисичанську, спочатку треба записатися на прийом за два місяці. Якщо пощастить, то за місяць-півтора. Але навіть зібравши всі необхідні документи і відстоявши чергу, літні люди не отримують гроші вчасно. Їхні документи і звернення розглядають по декілька місяців, порушуючи норми закону. Відомо про випадок, коли місцева жителька очікувала на призначення з грудня до серпня. Питання вдалося вирішити лише після чергового потрапляння на прийом", - ]]>повідомляють ]]>у ЛОВА.

Люди у мережі скаржаться на роботу пенсійного фонду у Лисичанську. За їхніми словами, там "непробивна стіна" й "коїться незрозуміло що"... У публікації використано інформацію з Telegram-каналу "]]>Трикутник]]>".

новости соцсетей

Читайте також: В школу як на свято? Які "сюрпризи" чекають на школярів Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного у новому навчальному році?

Читайте ще: "Луганський клондайк": Окупанти шукають охочих добувати золото та срібло на території "ЛНР"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк