16.10.2021, 09:53

Ощадбанк планує закривати свої відділення: причина

Ольга Романец | Всі новини автора
Ощадбанк

Кабмін України схвалив стратегію розвитку АТ "Державний ощадний банк України" на 2021 - 2024 роки, якою передбачається подальше скорочення кількості відділень.

Про це повідомляє прес-служба Мінфіну, передає Час Пік.

У повідомленні наголошується, що стратегією визначено зменшення Ощадбанком рівня операційних витрат. А також - перегляд капітальних витрат. А це відбудеться шляхом оптимізації мережі та централізації операцій.

"Стратегією визначено зменшення Ощадбанком рівня операційних витрат та перегляд капітальних витрат шляхом оптимізації мережі та централізації операцій", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в стратегії прописана скасування державних гарантій за вкладами.

"Передбачається приєднання Ощадбанку до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, що надалі забезпечить входження міжнародних фінансових організацій в капітал Ощадбанку", - повідомили в Мінфіні.

Також у схваленій стратегії зазначено, що Ощадбанк буде прагнути досягти прогнозованого чистого прибутку - близько 4,2 млрд грн, прибутковості на капітал - близько 15% і співвідношення витрат до доходів - менше 65%.

Нагадаємо, "Нафтогаз" запустив новий тарифний план "Комфортний сезон", який передбачає можливість оплати рівними частинами протягом опалювального сезону.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: