28.11.2021, 16:21

Канапе з огірком та креветками

Ольга Ранська | Всі новини автора
канапе с огурцами и креветками
інгредієнти: 
  • 3 скибочки хліба для тостів,
  • 24 відварених креветки,
  • 1 свіжий довгий огірок,
  • 70 г вершкового сиру,
  • свіжа зелень.
Час приготування: 
20.00

Такі маленькі бутербродики завжди радують і смак, і око, а тому найчастіше їх і подають до святкового столу. Тому їх сміливо можна рекомендувати і на новорічний стіл.

Барвисті канапе улюблені багатьма гостями і кулінарами, адже вони дуже швидко готуються і з'їдаються. Для святкового столу можна створити багато видів такої страви, використовуючи різну начинку. Якщо вирішите приготувати канапе з креветками, то купуйте креветки в маслі – їх не потрібно ні варити, ні очищати від панцирів.

Приготування

  • Багет розріжте навпіл і одну його половину наріжте скибочками товщиною не більше 1 см. Обсмажте їх з обох сторін по 1 хвилині на пательні, попередньо розжаривши на ній рослинну олію без запаху. Нагрівання повинно бути помірним, позаяк хлібна основа дуже швидко може підгоріти.
  • Промийте огірок і зріжте з нього хвостики, наріжте скибочками і викладіть нарізку на шар сиру. За бажанням можна використовувати овощечистку і зрізати з огірка стрічки, згорнути їх трояндочками і викласти на хлібну основу.
  • Сир змішайте з дрібно нарізаною зеленню.
  • Хліб намастіть сиром, накривайте шматочком огірка (його можна трохи посолити), зверху ще крапельку сиру, а потім 2 креветки і можна прикрасити зеленню.

Тут ви можете дізнатися, як приготувати канапе з сьомгою

огірки
креветки, краби, мідії
хлібобулочні, лаваш
сир
Мітки кулінарія: 
0
Голосів поки немає