Канапки до пива
- кусочки хлеба,
- майонез,
- креветки,
- маслины или оливки,
- колбаса,
- сыр,
- зелень.
Якщо ви збираєтеся влаштувати пивну вечірку, такі оригінальні бутерброди відмінно прикрасять ваш стіл. Пропонуємо кілька варіантів пивних мікрозакусок.
Канапки з грінками і креветками
Креветки відварити і очистити. Шматочки хліба підсмажити в тостері, намазати майонезом, покласти зверху креветку, прикрасити гілочкою петрушки. Маслину надіти на шпажку або зубочистку та проткнути нею креветку.
Канапки з салямі та пармезаном
Наріжте хліб невеликими шматочками і прожарьте в духовці до хрусткої скоринки. До канапе додайте нарізку салямі, перець, листя салату, сир, французьку гірчицю.
Канапки з грінками, ковбасою та помідорами
- Злегка присохлий хліб розріжте на квадратики, змочіть його часниковою водою та обсмажте з обох сторін на маслі.
- Ковбаску наріжте, як зазвичай, трохи змастіть гірчицею та теж обсмажте на сковороді з маслом.
- Цибулину очистіть, дрібно нарубати і злегда обсмажте на сковороді з маслом до легкої золотинки. Помідор наріжте тонкими кружечками.
Тепер укладаємо все на тарілку: на грінки кладемо шматочок смаженої ковбаси, потім цибулю і закінчуємо нашу композицію кружком помідора або огірка та гілочкою зелені. Для зручності в кожне канапе встромляємо зубочистку.
Ось такі чудові закуски до пива вийшли!