18.11.2020, 18:39

Обговорення тарифів на воду, ліквідація сміттєзвалищ, COVID-19: головні новини Лисичанська та області за 18 листопада

тариф

Чи можна висловити свої пропозиції щодо тарифів на воду в Лисичанську? Як комунальники "воюють" з несанкціонованими звалищами в місті? Скільки нових пацієнтів з COVID-19 додалося за добу в регіоні? Відповіді на найактуальніші питання - в Час Пік.

Тарифи на воду в 2021 році: "Лисичанськводоканал" запрошує жителів міста на відкрите обговорення

Жителі Лисичанська отримали можливість взяти участь у відкритому обговоренні тарифів на воду на 2021 рік. Як це зробити і куди звертатися з пропозиціями - в нашому матеріалі.

"Показники нашої з вами культури": в Лисичанську ліквідували кілька звалищ сміття, які влаштували самі мешканці

Жителі Лисичанська часто стають винуватцями створення несанкціонованих звалищ недалеко від власного місця проживання. Кілька таких звалищ ліквідували днями комунальники. Де стало чистіше - читайте в нашій статті.

COVID-19 на Луганщині: за добу виявлено понад 70 випадків зараження

За останню добу в Луганській області лабораторно підтверджено 71 новий випадок COVID-19. Від ускладнень померла ще одна людина. З оновленою статистикою по регіону можна ознайомитися тут.

У Сєвєродонецьку та ще 17 містах України планують оновити громадський транспорт

Міністерство інфраструктури планує оновити парки громадського транспорту в 18 містах України, в число яких увійшов Сєвєродонецьк. Яким містам пощастило - читайте в статті.

Мешканка Сєвєродонецька попалася "на вудку" шахрайки та сама віддала їй кругленьку суму

Класична схема "Родич в біді" продовжує працювати. Так, мешканку Сєвєродонецька, дочка якої нібито потрапила в ДТП, шахраї "надули" на велику суму. Подробиці події - в нашому матеріалі.

У Луганській області найнижчий рівень злочинності в країні

У Луганській області рівень кримінальних правопорушень на 10 тисяч населення за 9 місяців 2020 року є найменшим у країні. Як йдуть справи зі злочинністю в регіоні - читайте в статті.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк