18.11.2020, 13:55

Тарифи на воду у 2021 році: "Лисичанськводоканал" запрошує жителів міста на відкрите обговорення

Тарифы на воду в 2021 году

Для жителів Лисичанська однією з найактуальніших та обговорюваних залишається проблема з водопостачанням міста та якість води в кранах. Тепер "Лисичанськводоканал" запрошує жителів приєднатися до відкритого обговорення питання щодо тарифів на 2021 рік.

На сайті Лисичанського комунального спеціалізованого підприємства "Лисичанськводоканал" оприлюднено оголошення про проведення відкритого обговорення проекту рішення НКРЕКП щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення на 2021 рік, повідомляє Час Пік.

ЛКСП "Лисичанскводоканал" повідомляє, що 18 листопада 2020 року на засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), яке проводилось у формі відкритого слухання, схвалено проект постанови "Про схвалення проекту постанови НКРЕКП "Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 16 червня 2016 року №1141 "Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення на 2021 рік.

"На виконання вимог Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого  постановою від 30.06.2017 № 866, ЛКСП "Лисичанськводокаанл" повідомляє про проведення 03 грудня 2020 року об 11:00 за адресою: вул.  Жовтнева, 16, м. Лисичанськ відкритого обговорення проекту постанови НКРЕКП "Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 16 червня 2016 року № 1141" щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення на 2021 рік", - повідомляє прес-служба водоканалу.

Зазначається, що відкрите обговорення відбудеться дистанційно, з використанням технічних засобів, через карантинні обмеження, визначені Постановою Кабміну від 20.03.2020 р. №211(зі змінами та доповненнями) "Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19".

Заявки для участі

Заявки для участі у відкритому обговоренні проекту рішення НКРЕКП будуть прийматися до 30 листопада 2020 року в письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Відділ Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у Харківській області, 61003, м. Харків, вул. Кооперативна, 12/14, к.239, e-mail: [email protected].

Зауваження та пропозиції

Зауваження і пропозиції приймаються до 30 листопада 2020 року в письмовому та/або електронному вигляді за адресою: НКРЕКП, вул. Смоленська,19, м. Київ, індекс 03057  або на електрону адресу : [email protected]

Більш детальна інформація розміщена на офіційному ]]>веб-сайті]]> НКРЕКП.

Читайте новини міста та регіону:

На Луганщині не можуть встановити місцезнаходження жителя Лисичанська: ВЦА просить допомоги в розшуку

У Лисичанську планують змінити тарифи на теплову енергію: кого стосується

Буде затребуваний: Між Лисичанськом та Сєвєродонецьком після реконструкції відкриють заплавний міст

"Оце маячня!": Жителі Лисичанська та Сєвєродонецька обговорюють карантин вихідного дня

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк