25.05.2023, 11:15

У ЦНС відповіли, для чого на Луганщину приїхали працівники МВС РФ

Альона Тихоненко | Всі новини автора
МВД РФ

 На тимчасово окуповані території Луганської області прибули працівники регіональних управлінь із питань міграції МВС РФ.   

Про це ]]>повідомляє]]> Центр національного спротиву, передає Час Пік.

Зазначається, що на Луганщині помітили працівників МВС. За даними ЦНС, вони приїхали, щоб залякувати людей та змусити їх оформити паспорт РФ.

"Відкомандировані гастролери погрожують місцевим мешканцям, стверджуючи, що на ТОТ буде неможливо працювати, навчатися та отримувати медичну допомогу в разі відсутності російського "паспорта", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що "влада" наказала пришвидшити процедуру паспортизації, проте окупанти не розуміють, як це зробити, бо в деяких місцях не вистачає ресурсів для цього. Наприклад, в тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області це зробити навіть фізично неможливо, бо у місті працює лише один копіювальний апарат.

Раніше повідомлялось, що росіяни погрожують наслідками тим, хто відмовляється оформляти паспорт РФ. Наприклад, у деяких містах окупанти обходять будинки, а тих, хто не має російського громадянства, закликають його зробити до літа, інакше їм загрожує депортація з конфіскацією майна.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Тепер Кадіївка заживе!": У мережі обговорюють заяви окупантів про "відновлення" міста

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк