15.09.2024, 08:12

У мережі показали, яку зарплату платять окупанти жителям Сєвєродонецька

Віктор Білий | Всі новини автора

В окупованому Сєвєродонецьку Луганської області спостерігаються суперечливі тенденції у повсякденному житті городян. З одного боку, місцеві жителі стикаються з низьким рівнем оплати праці, з іншого – окупаційна влада намагається створити видимість нормального життя, організуючи заходи для молоді.

У місцевих пабліках з'явилося оголошення про пошук продавця в продуктовий магазин, повідомляє Час Пік.

Згідно з оголошенням, зарплата складає 1500 рублів за зміну при 12-годинному робочому дні з 07:00 до 19:00. Ця сума викликає питання про відповідність оплати праці прожитковому мінімуму та трудовому законодавству.

Водночас окупаційна влада проводить заходи для школярів міста. Нещодавно у Сєвєродонецьку пройшли змагання зі стрітболу у рамках "Спартакіади Перших" - циклу спортивних заходів руху дітей та молоді "Рух Перших". У турнірі взяли участь школярі 11-13 років.

За повідомленнями пропагандистських пабліків, захід пройшов з "ентузіазмом та азартом". Представники відділу молоді та спорту міського округу Сєвєродонецька та місцевого відділення "Руху Перших" були присутні на змаганнях, розповідаючи дітям про важливість командного духу та волі до перемоги.

Читайте також: Бордюри є, світлофори – не раніше 2026 року: реалії окупованого Сєвєродонецька

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк