13.11.2021, 09:14

Біографія футболіста Давида Тодуа

Ольга Станішевська | Всі новини автора
Ukrainian

Давид Тодуа – студент економічного факультету Санкт-Петербурзького державного університету, до того ж є талановитим футболістом. Історія успіху Давид Тодуа тільки починається — а ми маємо нагоду простежити за його стартом його кар'єри.

Перші кроки та перші голи

Майбутній футболіст народився в Санкт-Петербурзі у 2000 р. Інтерес до футболу прищепив йому батько, який і сам захоплювався футболом і навіть грав у аматорській команді. Батьки віддали його до спортивної школи у віці п'яти років.

Спочатку Давид стояв на воротах, але тренери швидко помітили активного хлопця, який добре бігав і вправно передавав паси від гравця до гравця. З того часу грає як правий захисник. Поступово просте юнацьке захоплення стало його професією.

Давид Тодуа з самого початку показував непогані результати, коли грав у юнацькій та молодіжній збірних Санкт-Петербурга. Футбольні клуби оцінювали його гру та пропонували контракти. Загалом доволі звичне явище.

Навчання в університеті

Успіхи у футболі не запаморочили хлопцеві голову і він задумався про необхідність вищої освіти. Вибір припав на Санкт-Петербурзький державний університет як один із найкращих вишів міста — до того ж розташування навчальних корпусів було дуже зручним. Вони були зовсім поруч зі стадіоном, де хлопець грав на той момент.

Попри те, що спорт забирав дуже багато часу, він добре навчався та успішно здав ЗНО. Батьки завжди були вимогливими до оцінок, які він отримував у школі. Не дивно, що Давид Тоду зміг самостійно вступити на бюджет.

Університетське життя відрізняється від шкільного. Подолання нових труднощів сформувало внутрішній стрижень Давида. Враховуючи той факт, що він мав грати постійно в юнацькій збірній, він не завжди міг відвідувати заняття. Щоб надолужити пропущене, він навчався у “другу зміну”.

Поєднання навчання та спортивної кар'єри давалося Давиду Тодуа непросто, але завдяки цьому він завжди був у тонусі. До того ж викладачі часто йшли на зустріч, якщо бачили спортивні досягнення студента. Також можна було попросити викладачів перенести дату складання іспиту, якщо на цю дату матч. З теоретичними дисциплінами було все простіше — вивчив якусь тему та здав її.

З 2008-2016 років. він грав за СШОР-1 Московська застава, з якою він досяг непоганих результатів у вищій лізі — першість Санкт-Петербурга серед дитячо-юнацьких команд.

Вік 17-18 років був переломним для Давида Тодуа: саме у цей період він перейшов у професійнішу команду “Зірка Санкт-Петербурга”. Тому вчитися у цей період було складно.

А ближче до дев'ятнадцяти перейшов у «ФК ТОСНО» і в цій команді на нього чекав успіх — Молодіжна Першість Росії. Через сильні навантаження регулярно відвідувати пари стало неможливо, але він намагався у вільний час закривати пропуски.

У нього великі плани на спорт, адже його кар'єра як професійного гравця тільки починається. Наразі він грає за «ФК ТОСНО» та повністю сконцентрувався на футболі.

Рекламний контракт з Мілтон Груп

Будівельна фірма Milton Group обрала Давіда Тодуа серед інших членів команди амбасадором свого бренду. Це буде його перший досвід рекламного контракту, який обіцяє принести йому непоганий прибуток.

Milton Group позиціонує себе як компанія, яка будує будинки для активних молодих людей. Давид Тодуа ідеально вписується у цю концепцію успішного молодого хлопця.

Давид Тодуа дуже чесний зі своїми фанатами — він не рекламує те, чим не користується чи не купував. Він купив квартиру у Milton Group і дуже задоволений своєю покупкою.

Тепер Мілтон Груп для нього є синонімом якості та зручності. І він рекомендує всім звертатися до них за покупкою власного будинку.

Давид Тодуа — молодий футболіст, який робить успіхи у своїй кар'єрі та привертає увагу публіки. Не дивно, що вже у такому молодому віці він отримує рекламні контракти. Бажаємо йому не зупинятися на досягнутому, адже він має значний потенціал для розвитку.

Джерело: https://thecoach.top/