15.09.2024, 11:47

У Сєвєродонецьку знову дірки в асфальті: відео з головної вулиці окупованого міста

Віктор Білий | Всі новини автора

Мешканці окупованого Сєвєродонецька Луганської області опублікували у мережі відео, на якому змальована одна з головних вулиць міста – вулиця Курчатова.

Кадри, зняті з балкона одного з багатоквартирних будинків, демонструють стан міста під час дощу, передає Час Пік.

На відео видно зруйновані внаслідок російського обстрілу багатоквартирні будинки, а також дороги, які, як стверджують місцеві жителі, були "відремонтовані". Попри проведені роботи, якість ремонту бажає кращого: асфальт на дорогах знову опинився в ямах, що викликає невдоволення користувачів соцмереж.

У коментарях під відео люди висловлюють свою стурбованість станом інфраструктури. Одні зазначають, що ремонт доріг виконаний неякісно, ​​а асфальт швидко став непридатним. Інші передбачають, що фарба з фасадів будинків незабаром почне злазити, враховуючи поточні умови.

Місцеві жителі також наголошують, що ремонт був виконаний поспіхом і не відповідає мінімальним стандартам, що підтверджується видимими дефектами вже після першого дощу.

"А чого асфальт знову в ямах? Вони ж там робили дорогу начебто. Уявляю коли фарба з фасадів будинків злізе", - пишуть в мережі.

Читайте також: У мережі показали, яку зарплату платять окупанти жителям Сєвєродонецька

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк